Spanskakurs på svenska på La Graciosa

La Graciosa börjar bli mer och mer populärt bland turisterna och vi har även märkt att en stor ökning av speciellt turister från Sverige och Norge ökat. Många turister blir bra paffa när du hoppar in i en diskussion då de endast tror det är spanjorer som bor på ön.

Eftersom vi har väldigt långa dagar och mycket fritid så har vi kommit på en sak som ska hjälpa andra! Vi har nämligen beslutat oss om att hålla spanskakurser gratis för svenskar, norrmän eller vem som helst som talar svenska! Eftersom vi bott på ön i flera år nu så har vi också lärt oss att hantera språket. Vi vet dock hur svårt det kan vara i början att lära sig ett nytt språk så därför kan det vara extra skönt för dig som vill lära dig spanska att lära dig det gentemot ditt modersmål, annat var det för oss som fick översätta två gånger, först till engelska och sen till svenska.

Det kommer vara kvällar för att bara lära sig vanliga hälsningsfraser, men även kvällar för dig som vill lära dig språket lite mer ingående. Så oavsett om du är på semester över dagen, på ön ett par veckor eller om du kanske till och med funderar på att flytta hit så kika in och säg hej så bjuder vi på en kaffe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *