Såhär packar du inför semestern

Vi går mot semestertider och för många är det förknippat med en utlandsresa. Men innan du får njuta av sol och bad ska du packa – något som visserligen inte  är lika roligt, men kanske därför är det också desto viktigare. Även om du kan hitta det flesta prylar på plats tar det framförallt onödig tid som du såklart mycket hellre vill lägga på att vara ledig. Så packa innan, och packa smart. Vi listar sakerna du bör tänka på.

Våra 8 bästa packningstips:

  1. Rulla kläderna så att de tar mindre plats
  2. Lägg alla kläder i plastpåsar. Förutom att du hittar det du letar efter snabbare så är det också ett enkelt sätt att skydda sina kläder om något föremål skulle gå sönder inne i väskan.
  3. Fördela dina värdedelar jämnt. Ha inte allt av värde på ett och samma ställe. Då löper du större risk att förlora alltihop om till exempel väskan skulle komma bort.
  4. Vi rekommenderar att du tar med myggnät om du ska till varmare breddgrader
  5. Även om det är varmt i landet dit du ska åka så brukar en eller två varma plagg alltid komma till användning ändå.
  6. Välj plagg med flera användningsfunktioner. Excentriska klänningar och 3 par höga klackar är inte att rekommendera om du ska på weekendsemester i bergen. Välj istället kläder i samma nyanser som enkelt kan matchas med varandra – och vi lovar att du alltid har något att ha på dig.
  7. 1-5 favoriter. Det är inte varje dag man är på semester och självklart ska du känna dig snygg under hela resan. Packa därför med 1-5 plagg, skor eller accessoarer som du vet att du passar i och blir glad av att bära. Även om det är dyra saker som du är rädd för att tappa bort så kan vi lova att du kommer ångra dig väl på plats.
  8. Väg väskan innan du åker till flygplatsen. Gärna två gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *