Boka din resa till Kanarieöarna

Boka din resa via momondo

Trots att våren och sommaren äntligen börjar sprida sig i vårt avlånga land är det många som väljer att resa till solen och värmen. Idag tänkte vi ge tips på bra, trovärdiga och billiga resesajter där man kan finna sina flygbiljetter och hotell.

Momondo är en av marknadens populäraste sajter för bokningar av resor och hotell. Här kan man snabbt fylla i var man åker i från och var man vill resa, samt vilka datum man vill resa iväg. Här kan man sedan filtrera sin sökning efter popularitet, via priser, direktflyg samt tidtabeller och man finner här prisklasser för alla tycken och smaker. I skrivandes stund erbjuder momondo resor till Kanarieöarna för ynka 2500 kr per person och man finner hotellrum för mellan 1000 kr/natt upp till 25 000 kr/natt.
Besök Momondo.se här.

Det är väl ingen som har missar den söta flygreklamen med kattungar som flyger runt på tv-skärmen. Flygresor.se bjuder inte bara in till söta kattreklamer utan även till billiga flygresor. Likt Momondo är det lätt att göra sin sökning och man väljer här direkt vilket typ av resa man önskar, om de är tur & retur, enkelresa eller multi-city. Här kan man även välja vilken typ av biljett man önskar och valen står mellan ekonomi, premium ekonomi, business eller första klass. Hos Flygresor.se kan man även snabbt hitta billiga och populära hotell samt förhyra bil eller annan transport. Just nu kan man här finna flyg till Teneriffa för så låga priser som  2400 kr.
Besök flygresor.se här.

Sist tänkte vi nämna en annan marknadsledande resesite: Booking.com. Booking.com är lik Momondo en av marknadens större sajter som erbjuder hotellbokningar. Här kan man som resenär dessutom betygsätta sitt hotellbesök och ge kommentarer som bidrar till ökade reseupplevelser för andra. Booking.com är en trovärdig och seriös sajt och med möjlighet att finna billiga och bra hotell.
Besök Booking.com här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *